Milijana išamarala matorog Milojka! Ležao na podu i previjao se od bolova!

Izvor: Svet, 02.Nov.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijana išamarala matorog Milojka! Ležao na podu i previjao se od bolova!

Milijana Bogdanović sinoć je otvoreno prevarila svog supruga Milojka Božića, a zatim je otišla u toalet sa svojim ljubavnikom, oženjenim Nemanjom Stamatovićem Žapcem.
Milojko je to veoma teško podneo, pa je pobesneo i izvređao Milijanu. Ubrzo mu je pozlilo, pa su mu brže-bolje dali lekove za smirenje.
Nesrećni starac je više puta pao, a Milijana se zbog toga i nije previše potresla. Tokom svađe, Milojko je pljunuo Milijanu, a ona mu je udarila šamar >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i odgurnula, nakon čega je opet pao.
Milojko zatim nije mogao da ustane, Milijana je otišla da priča sa Žapcem, a nekoliko učesnika “Parova” je prišlo Milojku, nakon čega su ga odneli do kauča.
Kasnije se Milijana svađala i sa Žapcem, rekavši mu da nije sposoban da ima se*s s njom, aludirajući na to da je impotentan. Milojka su odveli, a Milijana je nastavila da mirno komunicira sa Žapcem.

svetfacebook
The post Milijana išamarala matorog Milojka! Ležao na podu i previjao se od bolova! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ON NAVLAČI PANTALONE, ONA SE BRIŠE Pušten sraman snimak intimnog odnosa Milijane i Žapca, Milojko POCRVENEO od besa, nastao haos

Izvor: Blic, 02.Nov.2019

Milijana Božić (21) u rijalitiju "Parovi" prevarila je svog 53 godine starijeg supruga Milojka sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, a sinoć je pred svima pušten snimak njihovog odnosa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.