NAJMUČNIJA SCENA! Anabela pokazuje kako ju je Gagi tukao do NESVESTI! Luna ocu: ZABORAVI NA MENE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 06:57

NAJMUČNIJA SCENA! Anabela pokazuje kako ju je Gagi tukao do NESVESTI! Luna ocu: ZABORAVI NA MENE! (VIDEO)

Strašna prošlost.

"Kako se to smiruje batinama i kako se pokazuje ko je kome dobra drugarica tako što spavaš s njima? Gde si naučio te metode?" - glasilo je sinoć pitanje za Gagija Đoganija, a onda je u "Zadruzi" nastao haos. Anabela je pokazala kako ju je Gagi tukao na putu, a zatim je Luna urlala na oca i rekla mu da zaboravi na nju.

- Ja sam priznao za to dešavanje na putu ka Nišu, ali nisam sve do detalja ispričao, kao Mirko. Sada, bilo šta da kažem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa me ne opravdava. Rekao sam kakav mi je taj dan bio, mama mi je bila bolesna, bio sam pred razvodom... Ona me je udarala više puta, meni je pala klapna, auto sam zaustavio... Mirko je reagovao, bio je tu, govorio je: "Nemoj, nemoj", ali ništa. Mogli smo da izginemo u toj brzini. To je bio jedini način da je smirim - rekao je Gagi.

- Ne mogu da slušam laži... Ljudi ja sam pala u nesvest! Ne mogu da slušam ovo! Laže da sam ga udarala! Čitala sam knjigu! I ovako me je pesnicama udarao, izvukao me napolje, bacio na žicu... Priznaj! Neću više da slušam! Ja sam ti to oprostila! - rekla je Anabela.

- Ja ne mogu da verujem šta ti radiš! Katastrofa! Nećeš da me slušaš! Zašto me ne slušaš? Želim ti dobro! Zašto me ne slušaš? Zašto se kanališ? Da li misliš da si normalan? Zamisli da Marko mene tako bije?! - histerisala je Luna na Gagija.

- Ćuti! Pusti ga... To je bilo u aprilu 2009. godine, godinu dana kasnije je posle toga umrla tvoja majka. Nije bila godinu dana u bolnici. Tukao si me pre Nininog rođendana! - rekla je Anabela Gagiju.

- Uhvatila si me u laži! - priznao je Gagi Anabeli.

- Zaboravi me! Po ceo dan pokušavam da te savetujem! Zaboravi na mene! - rekla je Luna, Gagiju.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVA CRNA LJUBAV! Marku se opet setio Lunine PRELJUBE i najavio - trpeću te do finala i ZBOGOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Nema od toga ništa...."Luna ti je pre nekoliko dana rekla da želi da se povuče i ode u šumu. Da li si svestan da ćeš ti tražiti tri šume kada vidiš šta te je sve slagala?" - glasilo je sinoć pitanje Marko Miljković ove noći u emisiji "Pitanja gledalaca"...- Ne trebaju meni nikave šume,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"BIĆE HAOS, AKO NASTAVIŠ" Jelena Pešić ZAPRETILA Luni: Nastao HAOS, sve ISPLIVALO na videlo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Ovo su svi čekali da se dogodi!..Lunu Đogani i Marka Miljkovića prekinula je Jelena Pešić, kako bi popričala sa njima...- Ja sam samo rekla da je najbolje bilo da si ti njemu rekla sve, moraš da shvatiš, meni je bilo teško, svaki pretres, svako gledanje klipove, ja više nisam mogla i onda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.