Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 16:42

"NAJGORI SU DALILA I DEJAN!" Filip Car se okomio na bivše supružnike, pa ih okrivio za sve što se desilo

Promenio priču.

U toku je izbor za zadrugara koji jedno misli, drugo priča, a treće radi, Jovana Tomić Matora naredna je dobila reč:

- Aleks me je najviše dotakla i povredila, uvek se vodim ličnim - rekla je Matora kratko.

- Vidim da se navode neke gluposti, smatram da u kući Dejan, Dalila, Gruja i Janjuš smo neke stvari govorili, mislili, a treće radili, to su neke stvari od živote važnosti. Gruju ću izuzeti, jer mislim da je najveći rizik podneo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u braku je od osam godina i ima dve devojčice, on je najviše izgubio - govorio je Car.

- Ja neću navesti Nenada, jer on upravo radi ono što misli i oseća. Meni Mc Aleks ne liči na sebe, poznajem je od prve sezone, pomislila sam da je eksperimentisala, ali vidim da je neki raskorak - komentarisala je Tanja.

Navešću Taru, zato što u njenom slučaju znam šta misli, a to veze nema sa mozgom i sa onim što radi - rekla je kratko Sandra.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.