NAJEMOTIVNIJA SCENA ZADRUGE 2! Miki prišao i Nadeždi rekao sve: Dugo su se grlili! REŠENO JE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJEMOTIVNIJA SCENA ZADRUGE 2! Miki prišao i Nadeždi rekao sve: Dugo su se grlili! REŠENO JE (VIDEO)

Lepo, zaista lepo

Nadežda Biljić je očajnički želela da napusti rijaliti "Zadrugu 2", a u tome ju je sprečilo obezbeđenje. Pošto je Biljićeva grcala u suzama, Miki Đuričić nije mogao takvu da je gleda, pa je rešio da joj pruži reči utehe.

Miki je svim silama pokušavao da pronađe temu kojom će Nadeždu ohrabriti da ne razmišlja o izlasku iz Bele kuće.

Stampedo ŠKOLARACA došao da kupi njenu knjigu na SAJMU: Kija im uputila NEOČEKIVANU PORUKU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Deco..."

- Digni se iz te situacije. Razmisli da si ovde došla da pomogneš sebi. Nadežda, ovde ti nije teže nego ostalima...Ti treba da dokažeš da si staložena osoba, da si dama, da se zezaš, da si nasmejana i kada ti je teško treba da se boriš. Ne smeš da budeš pi*ka - pričao je Miki Nadeždi, a onda nastavio:

- Hoće malo dete kući. Zbog roditelja tvojih koji te gledaju, zbog njih se pravi da si dobro. Nadežda, molim te kao prijatelja. Kada ti je teško, sakrij to - bodrio ju je.

NADEŽDA NA KAPIJI! KRAJ, NE MOŽE VIŠE! Zaurlala na NJEGA, zatim NAUDILA SEBI! Potresno i užasavajuće (VIDEO)

U jednom trenutku su se osvrnuli i na svoj odnos i prisetili se strasti koje su postojale u prethodnoj sezoni ovog rijalitija.

- Ti dobro znaš da je prošlo i mene i tebe. Ja ću ti uvek pomoći kada ne pričaš o nama. Shvati da si krenula da ispravljaš svoje životne greške. Ne budi slabić - pričao je Miki Nadeždi.

Nakon toga je Miki zagrlio svoju bivšu verenicu, a Nadeždi je već bilo bolje. Pčelar iz Kupinova je  započeo priču o krajevima iz kojih potiču, a suze Biljićeve su odmah nestale. Po svemu sudeći, samo je Miki uspeo da nađe prave reči da je razveseli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.