NAJAVILA SKORAŠNJI SUSRET SA ZVEZDANOM: Maja Marinković ubeđena da će biti sa Slavnićem nakon Zadruge?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 08:05

NAJAVILA SKORAŠNJI SUSRET SA ZVEZDANOM: Maja Marinković ubeđena da će biti sa Slavnićem nakon Zadruge?

Sada više nema emocije prema Filipu!

Maja Marinković je bila gošća kod Marka Đedovića na intervjuu, gde s eosvrnula na svoje učešće i odnose u Beloj kući.

Međutim, ona je najavila i susret sa Zvezdanom Slavnićem, nakon Zadruge, budući da je sada "raščistila" sa emocijama prema Filipu Caru, koje su je sputavale u odnosu sa Slavnićem, po njenim rečima.

- Rekla si da sa Zvezdanom odnos nije uspeo zbog blokade i emocije prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filipu - rekao je voditelj.

- Da. Sad sam se totalno rasteretila. Kad smo pod istim krovom i Janjuša kad vidim ostalo mi je da se našalim. Provalila sam da nemam osećaj da me zaboli. Juče sam gledala i sa Slađom pričala da je lepo i svetski, a da nisam čista ja bih se rasplakala i bilo bi mi teško. Moja osećanja bi pobedila moj gard. Mislim da me je prošlo i drago mi je. Ne osećam ni bol. After se očekuje. Drago mi je što sam sve što sam uradila i iza svake reči koje sam rekla ja sam uradila. Sad kažem da se očekuje after, ali ću da ostanem svoja i čistija i bisterija izlazim. Posvetuću se svojoj porodici, prijateljima, a posle toga idemo more i ludilo - govorila je Marinkovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.