NAGLI PREKID PROGRAMA ZADRUGE 7! Milena Kačavenda pokazala svoje pravo lice: Ova Elita će da gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 20:26

NAGLI PREKID PROGRAMA "ZADRUGE 7"! Milena Kačavenda pokazala svoje pravo lice: "Ova Elita će da gori"

Niko ne sme da dira kumu.

Milena Kačavenda je pokazala da sa njom nema šale i da neće dozvoliti da neko proba da se proslavi preko njenog imena iako se ona sama proslavila na osnovu svoje kume Ane Ćurčić.

Na svađa izbila je dok je Lepi Mića delio budžet. Mića je budžet dao Davidu Romano, poznatijem kao Čuburac i tom prilikom ga pohvalio što ima engleski fakultet.

U tom trenutku je skočila Kačavenda kako bi se obračunala sa Davidom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Htela sam da kažem, Čuburac zna ozbiljne beogradske priče i mislim da će pasti mnoge glave, iako nije 215 godina u Beogradu i informisan je kao biro - rekla je Kačavenda.

- Gospođa ovde je prijateljica sa mojim mnogo dobrim drugarom, bila je dobra drugarica. Pre mog ulaska u "Elitu" ja sam dobio dosta informacija - rekao je David.

- Nemoj da se šlihtaš Mići, pričaš sa mnom - rekla je Kačavenda.

- Pošto i ona i ja dolazimo s Vračara, 90-ih godina sam bio poznatiji u ovom gradu - rekao je David.

- Ja želim da kažem da mislim da će ova "Elita" da gori...Dolazim na lekarski pregled, vidim neke šarolike ljude, svi se ućutali, između ostalog i skraćeni Janjuš - rekla je Kačavenda

- Kako se vi ne poznajete a imate isto društvo - skočila je Snežana.

- On i ja smo se prvi put upoznali na sistematskom - rekla je Kačavenda.

- U to ne veruju ni vrapci na glavi - rekla je Sneža.

- Isto kao što si se ti slikala za Plejboj. Taj urednik mora da je bio slep...Dečka sam prvi put videla tada i novinari me pitaju za njega, ja kažem da ga ne poznajem. Uglavnom, dolazi čovek, pružim mu ruku, on me izgrli i kaže mi: "Kako se ne znamo, 25 godina iz čuburskog parka", ja mu kažem da mi objasni gde je taj park i onda je on spomenuo nekog čoveka kog ja ne znam - rekla je Milena.

- Nemoj da zaboraviš i da gospodin Bulić živi u Londonu dugi niz godina, imam i ja mnogo lepe informacije - rekao je David.

- Da li si ti rekao da je kuma tvoja prijateljica i da ulazite da raskrinkate dešavanja iz šeste sezone?! To je bila tvoja rečenica - rekla je Sneža.

- Da, tako je, ja sam rekao da će da se krene s tom pričom. Ja sam veoma zaintresovan što se tiče tih stvari oko Ane i Zvezdana - rekao je David.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.