NAGA IH POZVALA NA KAFU! Zorannah objavila fotku, pa zapalila Instagram! Od OVOG prizora padaju vilice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 22:50

NAGA IH POZVALA NA KAFU! Zorannah objavila fotku, pa zapalila Instagram! Od OVOG prizora padaju vilice

Ko bi je odbio?

Jedna od naših najpopularnijih blogerki Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, skoro svaki dan obraduje svoje pratioce na Instagramu sa novom fotografijom.

Od kada se pojavila na javnoj sceni intrigira javnost, a gotovo svaki njen potez postaje tema komentara. Ona se još jednom potrudila da bude tako, i to veoma provokativnom fotografijom.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Zorana se slikala bez majice, naga, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sada nije radila. Rešila je da zagreje svoje muške pratioce, pa je samo sa rukom preko grudi, pozirala zavodljivo u kuhinji. U opisu fotke napisala je "Neko za kafu?".

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Naravno da je zagolicala maštu jačem polu, pa su usledili brojni komentari. "Kad korona prođe organizuj neko druženje s fanovima. Kafa sa Zoranom", pisali su fanovi.

Podsetimo, u medijima se nedavno povela priča da će Zoranah svoje obnažene fotografije naplaćivati, ali je ona to porekla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.