NADEŽDA UDARILA KONTRU TOMI! On objavio da uživa sa devojkom u đakuziju, Biljićeva pokazala svog muškarca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA UDARILA KONTRU TOMI! On objavio da uživa sa devojkom u đakuziju, Biljićeva pokazala svog muškarca! (FOTO)

Na ljutu ranu...

Javnost je pre nešto više od nedelju dana potresla vest da je bivši učesnik ''Zadruge'' Toma Panić fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić u njenom stanu.

Samo nekoliko dana nakon tog nemilog događaja Panić se svojim pratiocima na Instagramu pohvalio kako uživa u spa centru, da bi ubrzo nakon toga obelodanio da je tamo bio sa, kako su mnogi posumnjali, novom devojkom.

Објава коју дели Toma Panic (@tomapanicofficial) дана >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 23. Авг 2019. у 8:45 PDT

Ono što je Toma uradio, pevačicu je poprilično razbesnelo, a po svemu sudeći, ona je odlučila da uzvrati udarac Paniću, pa se svima pohvalila kako uživa u društvu nepoznatog muškarca.

Biljićeva je u opisu fotografije stavila i nekoliko srca, a njene pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovalo je to što je ponovo vide nasmejanu i veselu.

Објава коју дели karma_je_kurva  (@nadezda_biljic_official) дана 24. Авг 2019. у 1:41 PDT

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.