Mrlja na usni voditelja zapravo je bila TUMOR: Koleginica ga poslala kod lekara i spasila mu život

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:05

Mrlja na usni voditelja zapravo je bila TUMOR: Koleginica ga poslala kod lekara i spasila mu život

Poznato TV lice nije ni slutilo da se iza "beznačajne flekice" krije opaka bolest.

Endi Koen, američki TV voditelj, producent i autor ispričao je kako mu je voditeljka i glumica Keli Ripa spasila život, tako što ga je naterala da ode na pregled i otkrije na vreme kako ima maligni melanom.

Koen je imao mrlju na usni, ali ju je sve vreme ignorisao, ne sluteći da je u životnoj opasnosti.

- Imao sam tu mrlju na usni neko vreme. Uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam obraćao pažnju na nju dok mi Keli nije prišla i otvoreno mi rekla: "Šta se događa s tvojom usnom? Idi to da pregledaš već danas" - prepričao je svojevremeno popularni voditelj.

Ispostavilo se da se radi o zloćudnom melanomu i da je Koen, nepunu godinu dana nakon što je postao otac dečaka Benjamina Alena, saznao za tešku dijagnozu.

Otkako je operisan, Koen je priznao da mnogo više pazi na boravak na suncu i izbegava solarijum.

Poznati voditelj prati situaciju i odlazi na redovne preglede kod dermatologa, a naglasio je da mu je taj slučajan susret s koleginicom na zabavi povodom otvaranja umetničke izložbe Glorije Vanderbilt verovatno spasao život.

Inače, Endi Koen je otac četvorogodišnjeg sina Bena i 19 meseci stare kćerke Lusi. Oba deteta su rođena uz pomoć surogat majke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.