Mozaik: Serija čiji će tok birati gledaoci, zahvaljujući modernoj tehnologiji!

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozaik: Serija čiji će tok birati gledaoci, zahvaljujući modernoj tehnologiji!

"Mozaik" je serija čiji će tok birati gledaoci, i to svako za sebe, zahvaljujući modernoj tehnologiji.

Ovaj projekat će podrazumevati da skinete aplikaciju, i na njoj odgledate prvo poglavlje. Na kraju te epizode, možete da birate da li ćete nastaviti "levo ili desno" i nakon toga radnja zavisi od vašeg izbora.

“Mozaik” je uzbudljiva priča o strasti, intrigi i prevari koju je osmislio i režirao jedan od najboljih reditelja naše generacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Priča se okreće oko brutalnog nestanka jednog poznatog stanovnika živopisnog Samita u Juti u Novogodišnjoj noći i četvorogodišnjih napora policije i civila da dođu do istine koja se krije iza ovog zločina.

Reditelj i izvršni producent ove šestodelne serije je dobitnik Oskara i Emi nagrade, Stiven Soderberg (Putevi droge, Moj život s Liberačijem), u glavnoj ulozi se pojavljuje Šeron Stoun, a ostatak glumačke postave čine Garet Hedland, Frederik Veler, Bo Bridžis, Pol Rubens, Dženifer Ferin, Devin Retrej, Majkl Serveris, Džejms Renson, Džeremi Bob i Maja Kazan.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.