Momčilo Otašević: Vrhunac uspeha je uživati u poslu kojim se baviš

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momčilo Otašević: Vrhunac uspeha je uživati u poslu kojim se baviš

Zvezda serije “Budva na pjenu od mora” Momčilo Otašević za kratko vreme postao je jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije u regionu. Simpatični dvadesetpetogodišnjak pokazao je da je podjednako uspešan u pozorištu, na filmu i u serijama. Trenutno publika ima priliku da ga gleda u seriji “Kud puklo da puklo”, u kojoj tumači glavnog junaka. Pored profesionalnih uspeha koji prate mladog Podgoričanina, imao je razloga za slavlje – nedavno je proslavio dvadeset peti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rođendan. Njegova dugogodišnja devojka Tina Jovetić iznenadila ga je dolaskom u Zagreb, što mu je zapravo bio najlepši rođendanski poklon. Iako su često razdvojeni, jedno drugome ne daju povoda za ljubomoru, pa Otašević ne razmišlja o tome šta njegova devojka radi dok on živi na relaciji Cetinje-Zagreb-Beograd. S druge strane, ni njegova lepša polovina nema problem sa njegovim obožavateljkama, ali ni sa intimnim scenama koje Momčilo snima sa koleginicama. U razgovoru za magazin “Hello!” Otašević prvo priča o tome kako je proslavio rođendan sa ekipom serije “Kud puklo da puklo”.
Imate li uzore u poslu?
“Od jednog do drugog projekta bio sam u situaciji da sarađujem sa priznatim umetnicima na polju glume i svi su mi bili uzor.”

Šta je za vas vrhunac uspeha u glumačkom poslu?
“Uživati u poslu kojim se baviš, to je vrhunac uspeha svih poslova. Posle toga dolazi razmišljanje i o egzistencijalnom momentu, jer jedno bez drugog nije potpuno.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.