#MojaKravicaFoodTalk2016 – Filip Ćirić: Aktivno pratim na internetu sva gastronomska i kuvarska dešavanja u celom svetu

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#MojaKravicaFoodTalk2016 – Filip Ćirić: Aktivno pratim na internetu sva gastronomska i kuvarska dešavanja u celom svetu

Najveća regionalna konferencija o hrani i vinu “Moja Kravica Food Talk 2016” održaće se u petak 3. juna u sklopu turističkog kompleksa “Ribarsko Ostrvo“. “Moja Kravica Food Talk 2016” okuplja stručnjake, proizvođače, kompanije, medije i poznate ličnosti koji će pričati o aktuelnim temama iz sveta gastronomije i vina.

Konferenciju otvara Christine Moro, Ambasadorka Francuske, a svim prisutnima obratiće se i Ženja Aćimović, glavna >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << urednica kulinarskih izdanja Color Press Grupe. Ovogodišnja konferencija, pod sloganom “Food Revolution“, predstaviće nove tehnike i trendove u globalnoj kuhinji, novu publiku restorana u regionu kao i nova imena na regionalnoj vinskoj sceni.

Pored zanimljivih panela i studija slučaja posetioci “Moja Kravica Food Talk 2016” konferencije imaće priliku da degustiraju hranu i vino u Experience Zone-i gde će se predstaviti više od 20 izlagača iz regiona.

Na panelu “New Kids In The Block: Ko je nova publika restorana u regionu” učestvovaće i Filip Ćirić, Restoran Homa i Homa Bistrot.

Da li pratite svetske trendove u kuhinji koji svoju ekspanziju doživljavaju na društvenim mrežama?

– Aktivno pratim na internetu sva gastronomska i kuvarska dešavanja u celom svetu. Posebno pratim aktivnosti preko društvenih mreža.

Koliko su internet i nove tehnologije pomogle vama, ali i globalnoj kuhinji, kako bi se još više približili široj publici?

– Internet je čovečanstvu “novo doba” i doneo nam je mnogo slobodnog vremena, a i mnogo znanja. Danas o svemu svi možemo brzo da saznamo i spoznamo. Tako da je vrlo jasno konzumentima danas kako funkcioniše cela stvar.

Ko je nova publika restorana u regionu?

– Specifičnosti ugostiteljskih radnji privlači određene potrošače svojim sadržajem. U mom slučaju su najčešći gosti iz Skandinavije, a i regiona.

Kompletan program i satnicu konferencije, kao i informacije o prijavama za učešće možete pogledati na linku: www.color.rs/foodtalk2016/

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.