Moj omiljeni trik od 2 sekunde koji udvostručuje delovanje kreme za lice

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj omiljeni trik od 2 sekunde koji udvostručuje delovanje kreme za lice

Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje” Nedavno sam pisala o tome koliko su kreme i kremice visoko pozicionirane na lestvici u mojoj beauty rutini, i gotovo da nema drugih preparata bez kojih ne mogu da zamislim život. Kvalitetne kreme ne samo što hrane i hidriraju kožu i deluju površinski, već utiču i iznutra na nju, podstičući proizvodnju kolagena koji je zadužen za mladost i elastičnost. Zato je bingo pronaći kremu koja zapravo zaista prodire >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dubinski u našu kožu i potpuno joj odgovara, a to su često Tantalove muke.
Posle godina traženja, ja sam pronašla savršene kreme, koje su odlični saveznici u borbi protiv suve kože i preventivno deluju na bore, što mi je, sada sa 28 godina, postala i najvažnija stavka. Zanimljivo je da sam se, dok nisam nabasala na potpuno adekvatne kreme, dovijala na različite načine da kožu učinim perfektnom i blistavom, a jedan od mojih omiljenih trikova čula sam od žene kojoj su kozmetika i očuvanje mladosti profesija.
Foto: Guliver/Getty images Ona mi je u sasvim običnom ženskom ćaskanju predočila da čak i najobičnija krema, bez ikakvih posebnih performansi, može da bude “ubojito” oružje, podstakne stvaranje kolagena i učini vašu kožu sjajnom. Tajna je u sasvim jednostavnom triku, za koji će vam, doduše, trebati malo novca u trenutku, ali na duge staze zapravo predstavlja uštedu, jer ćete izbeći kupovinu luksuznih krema, koje neretko koštaju i po nekoliko hiljada dinara.
Pročitajte i… Moćni proizvodi koju su napravili revoluciju u mojoj beauty rutini (i dali rezultate!)

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.