Mnogo dobar seks pod tušem: U seriji na nacionalnoj televiziji on joj stiskao grudi, a ona ga grebala po goloj zadnjici (+18video+foto)

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo dobar seks pod tušem: U seriji na nacionalnoj televiziji on joj stiskao grudi, a ona ga grebala po goloj zadnjici (+18video+foto)

Sve je vodilo ka tome – nežni dodiri, pohotni pogledi a zatim i strasni poljupci. Nastavak je usledio na najlepšem mogućem mestu…

 
U svakoj epizodi serija “Budva na pjenu od mora” sve više se zahuktava. Emocije i strasti “pršte” na sve strane a scene bivaju sve vrelije. Vrhunac je bio kada su se u klinču našli Milena Marić i Nikola Šoć. Svoja zgodna tela potpuno su otkrili kada su se našli pod tušem, a onda je usledio najžešći >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << momenat! Ako ste mislili da ovakve scene možete videti samo u stranim filmovima i serijama, ovo će vas uveriti u suprotno. Glumica i maneken čvrsto su se stiskali – on nju po golim grudima a ona njega po zadnjici. Za to vreme, voda se slivala niz njihova tela a scena seksa je bogami potrajala. Sve počinje na 42-om minutu snimka, ali dobro se pripremite pre nego što sve odgledate.

Izvor: Smedia, Foto: Youtube screenshot
Slične, interesantne temeSeks simbol osamdesetih: Iz “Tesne kože” završila u “Preljubnicima” (Video+foto)
Ovoliko oznojenih seksi tela još niste videli! (Video)
BUDVA NA PJENU OD MORA: Mima Karadžić i ekipa najavili početak druge sezone!
Nakon golotinje u “Plejboju”: Glumica je imala i jednu erotsku scenu u našoj seriji! (+16video)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Scene seksa u ‘Budvi na pjenu od mora’

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2012

Nikola Šoć i Milena Marić glavni su akteri scene seksa iz prošle epizode popularne serije!Druga sezona serije Budva na pjenu od mora krenula je pre pet nedelja sa emitovanjem na Prvoj, a pored lepih pejzaža i intrigantne priče, gledaoci su u prošloj epizodi mogli da vide i vrelu scenu seksa između...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.