Mnoge žene obožavaju ovog pevača, a on je konačno priznao da je u njegovom braku bilo i nevera i bura...

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnoge žene obožavaju ovog pevača, a on je konačno priznao da je u njegovom braku bilo "i nevera i bura"...

Međutim, naš poznati pevač Željko Samardžić (61) uspeva da istovremeno važi za ljubimca ženskih srca, ali i zaobiđe takve epitete koji često imaju negativan prizvuk. Umesto toga, za njega kažu da je šarmer.
Ako ste među onim ženama koje lako podležu šarmu ovog umetnika, obradovaće vas vest da se Željko vratio u javnost s novim pesmama. Singlom “Mila” rešio je da dodatno zagreje slušaoce, bez obzira na visoke temperature.
"Ljudi koji su imali priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da preslušaju 'Milu' i ostale pesme sa istoimenog albuma obasipaju me komplimentima da je ovo moje najbolje izdanje do sada", kaže Željko i dodaje:
"Ovaj album je potpuno drugačiji od svega što sam do sada radio. Neki od komentara koje sam dobio kažu da album 'puca od muzike'“.

U intervjuu za magazin "Story" pevač je pričao i o svojoj vezi sa suprugom Majom sa kojom je u braku gotovo četiri decenije. Željko je u svom stilu otkrio šta je njihov brod zadržalo na dobrom pravcu i da li je nekada bilo teških momenata.
"’Titanik’ je bio zamišljen i napravljen kao brod koji može odoleti svim burama i olujama, a ipak ga je uništila neka santa leda na prvoj plovidbi. Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina“, bio je iskren Željko.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.