Misteriozni ljubavni život Ksenije Knežević: Pevačica je OSAM GODINA U VEZI, ali se sa DEČKOM nikada nije pojavila u javnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 19:46

Misteriozni ljubavni život Ksenije Knežević: Pevačica je OSAM GODINA U VEZI, ali se sa DEČKOM nikada nije pojavila u javnosti!

Skladni i presrećni zajedno.

Popularna grupa “Hurikejn“, nakon određenog vremenskog perioda se raspala, te su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević, krenule da grade solu karijeru. Ksenija se jedno vreme totalno povukla iz medija, te je bila aktivna veoma malo i na društvenim mrežema, na kojima deli fotografije vezane za posao, a ponekad podeli i neku fotografiju sa dečkom.

Ksenija, je već u srećnoj vezi osam godina sa Nikolom Todorovićem, i mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se na društvenim mrežama oduševili, i prokomentarisali da su veoma skladni i srećni, te su ih pitali i kada će svadba, do koje još nije došlo.

Mnogima nije poznato, ko je on i čime se bavi, jer se Ksenija skoro pa nikada nije pojavila sa njim u javnosti, ali ono što je pevačica otkrila da su oni započeli zajednički život.

Međutim, jedne godine Ksenija je imala trzavice u svojoj ljubavnoj vezi, kada su se oni razišli, te se pisalo da je pevačica uplovila u ljubavnu vezu sa glumcem Pavlom Mensurom, što ona nikada nije ni potvrdila, ni demantovala, ali je odmah nakon toga došlo do pomirenja sa dečkom Nikolom.

Oni sada uživaju u skladnoj vezi, bez trzavica, a da li će uskoro stati na “ludi kamen“ i otići korak dalje, ostaje da vidimo, ali pevačica, kojoj je sada karijera u prvom planu, će sigurno takve vesti podeliti sa svojim pratiocima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.