Izvor: Scandal.rs, 04.Jun.2020, 10:56

Mirko Šijan se ŽENI? Na proslavi Željkovog rođenja OBASIPAO Bojanu POLJUPCIMA!

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su svoje prvo dete, sina Željka, pa je porodica napravila slavlje u vili na Dedinju. Bojana Rodić stigla je u dom Ražnatovića u društvu dečka Mirka Šijana, sina Goce Božinovske i Veljkovog prijatelja. MIRKO SE BAŠ ZALJUBIO! Mirko i Bojana su se upoznali zimus na Kopaoniku, od tada su krenule varnice The post Mirko Šijan se ŽENI? Na proslavi Željkovog rođenja OBASIPAO Bojanu POLJUPCIMA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISLILI STE DA JE GOTOVO? Ma tek kreće, NOVO LUDILO večeras u Titelu! Baba sredila frizuru, DEDA OTKRIO ŠTA MU JE REKLA BOGDANA

Izvor: Blic, 04.Jun.2020

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić juče su dobili sina Željka, a slavlje je sinoć u priličeno u vili Ražnatovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.