Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Gavrić UHVAĆEN KAKO ULAZI U HOTEL SA JEDNIM MUŠKARCEM!!! Ova zadrugarka ga je UHVATILA NA DELU!

Učesnica rijaliti show programa “Zadruga3”, Jelena Pešić danas je otkrila mračnu tajnu Mirka Gavrića. Ona je iznela da je Gavrić viđen kako sa jednim muškarcem ulazi u hotel, a sve to saznala je od svoje cimerke Ivane Šopić. Ona je kod Drveta mudrosti priznala sve što zna o kontrovreznom zadrugaru. “Ivana Šopić je rekla: “Ne The post Mirko Gavrić UHVAĆEN KAKO ULAZI U HOTEL SA JEDNIM MUŠKARCEM!!! Ova zadrugarka ga je UHVATILA NA DELU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelena URLALA na IVANA! Majmune nisi mi KUPIO STAN!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2020, 19:36

Jelena Ilić se ispovedala u Tajnoj sobi, obučena sva u crninu. Kako je rekla, odabrala je takvu garderobu da bi bila u skladu sa lošim vestima. Vest da se njen dečko Ivan Marinković i ona gore kotiraju na tabeli popularnosti, veoma ju je potresla. Ona je okrivila Ivana za takav poražavajući rezultat...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.