Mirka Vasiljević ima novi posao: Pokrenula unosan biznis - Nešto što je svima blisko i ide mi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 23:13

Mirka Vasiljević ima novi posao: Pokrenula unosan biznis - Nešto što je svima blisko i ide mi...

Glumica progovorila svojim ostvarenjima.

Glumica Mirka Vasiljević pojavila se večeras na jednom humanitarnom događaju, gde je bila i voditelj programa.

Njena najmlađa ćerka krenula je u vrtić, ali i glumica je pokrenula sopstveni biznis.

- Najmlađa ćerka je na privikavanju u vrtiću tako da sad kad je uzmem nema ni mrdanja ni do WC-a. Nadam se da ću pre početka programa stići da sednem nešto da popijem, već osećam da duša jedno hoće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razum drugo misli - rekla je Mirka.

- Pokrenula sam biznis tako što sam imala par nekih svojih privatnih događaja, želela sam da počastim svoje ljude nečim drugačijim, želela sam da to bude voće, htela sam da napravim nešto što je svima blisko, a opet na drugačiji neki način, tako su nastale torte od svežeg voća i polako to ide sada - otkrila je glumica.

Mirka, se dotakla i teme "Pesme za Evroviziju", te otkrila kako bi se ona i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, snašli kao domaćini ovog prestižnog takmičenja.

 To je nešto što ima veze sa našom zemljom, ta pesma predstavlja našu zemlju, tako da sve što je lepo, korisno, zanimljivo i drugačije zašto da ne, ali to je ozbiljan zadatak lajv program nije lako raditi - navodi ona.

- Vujadin bi to na šarm i duhovitost okrenuo, a ja bih više na surov profesionalizam - dodala je Mirka Vasiljević.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.