Mirina poslednja želja je da počiva pored supruga Bojana Stupice

Izvor: Svet, 21.Avg.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirina poslednja želja je da počiva pored supruga Bojana Stupice

Legendarna glumica Mira Stupica, koja je u petak preminula u domu za stara lica u Zemunu, izrazila je želju da njena urna bude položena pored urne drugog supruga Bojana Stupice.
Naime, kako je za “Alo!“ objasnio kućni prijatelj, Mira je Bojanovu urnu pre dvadesetak godina prenela iz Aleje velikana u porodičnu grobnicu.
“Mira je imala veliku želju da počiva pored Bojana, zato je i rekla da njenu urnu polože pored njegove, jer ne želi da bude odvojena od njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nije želela Aleju velikana kao ostale njene kolege, pa je zato Bojana prenela u porodičnu grobnicu, gde je pored njega sahranjena njena ćerka Mina”, kaže a Alo porodični prijatelj, koji je molio da se ne objavljuje njegovo ime.
Naša velika glumica biće, po njenoj želji, kremirana u utorak, 23. avgusta.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirina poslednja želja je da počiva pored supruga Bojana Stupice

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016

Legendarna glumica Mira Stupica, koja je u petak preminula u domu za stara lica u Zemunu, izrazila je želju da njena urna bude položena pored urne drugog supruga Bojana Stupice...Naime, kako je za “Alo!“ objasnio kućni prijatelj, Mira je Bojanovu urnu pre dvadesetak godina prenela iz Aleje velikana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.