Miranda Ker otkrila tajnu svoje prirodne lepote! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda Ker otkrila tajnu svoje prirodne lepote! FOTO

Miranda Ker jedna je od najlepših modela Viktorijinih Anđela, a iako mankenke imaju poseban stil života, pobornica zdravog načina života u svojoj knjizi ruši predrasude o modelima koji se izgladnjuju.

Iako za mankenke važi pravilo, da su uvek na nekoj dijeti i da se izgladnjuju, te da njihov način života često odvodi u anoreksiju, prelepa Miranda Ker u svojoj knjizi objašnjava, da postoji i drugi način za postizanje željenog cilja, a ona je ljubav prema prirodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << proizvodima, pretvorila u kozmetičku liniju "Kora Organics".

"U ishrani svakodnevno koristim ulje od kokosa, koje je zaslužno za lepu kožu i liniju, a uljem ruže se redovno negujem. Vodim računa o tome šta jedem, dan počinjem limunovim sokom, frapeom od voća i povrća u koji dodajem razne bobice i kakao. Za ručak kombinujem zeleno povrće s ribom ili piletinom, jedem voće bogato aminokiselinama, kao što je bobičasto. Pijem različite vrste biljnih čajeva i sok od noni biljke. Između obroka jedem mafine od borovnica, crnu čokoladu, sirovo povrće i orašaste plodove. Umereno vežbam, jogu i pilates radim svaki drugi dan, a povremeno i džogiram", kaže ova prelepa mankenka, pišu Novosti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.