Miona razmatra POMIRENJE S BIVŠIM: Jovanovićeva na tankom ledu, ZBOG OVOGA ništa neće biti isto

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 15:45

Miona razmatra POMIRENJE S BIVŠIM: Jovanovićeva na tankom ledu, ZBOG OVOGA ništa neće biti isto

Stanislav i ona bili su nešto više od godinu i po dana u vezi.

Učesnica "Elite" Miona Jovanović kaže da je zahladneo njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, pa zbog toga smatra da je najbolje da neke stvari reše kada izađu napolje.

S obzirom na to da u kući nemaju previše mesta za tako nešto zbog drugih ljudi koji im se konstantno mešaju u odnos.

Njegova stalna tvrdnja je da sam ja hladna, ali on to poveže jer je slična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija bila i za Novu godinu. Smatram da se ne čuju stalno i da njih Stanislav zove, znam da nikada, nikada nisu zvali moje momke. Da se oni čuju konstantno, nema šanse - počela je Miona, pa je dodala:

- Njega sigurno muči to što misli da ću da obnovim kontakt sa bivšim dečkom, to je sto posto u pitanju, to znam. Samim tim što priča o tome, ali da on meni padne na pamet, ne. Nenad se desio, pa se desio, bio tu Stanislav ili ne. Nemam nameru da se vraćam bivšim momcima, to me stvarno ne zanima. Što se našeg konkretno odnosa tiče, Smatram da sve ovo što se dešavalo sa Nenadom neće da se dešava napolju. Bićemo samo Nenad i ja. u spoljnom svetu, pa verujem da tu neće biti problema. Ovde nije lako rešavati neke stvari, ali kad prodišemo posle finala sve će svima biti mnogo jasnije.

Inače, Miona je napolju bila sa izvesnim Stanislavom, koji se redovno oglašava u medijima sa pričom da njena veza sa reperom neće potrajati, a činjenica je da su ona i Ša već neko vreme u turbulentnom odnosu u Beloj kući.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.