Ministar energetike Aleksandar Antić otvara konferenciju #SerbiaGoesGreen

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar energetike Aleksandar Antić otvara konferenciju #SerbiaGoesGreen

Nakon ministra, prisutnima će se na otvaranju obratiti ambasador Švedske Nj. E. Krister Asp. Na otvaranju konferencije govoriće i ambasadorka Indije Nj. E. Naridner Chauhan. Ambasadori će govoriti o iskustvima svojih zemalja kada je reč o održivom razvoju.

Na ovom događaju razgovaraćemo o tome šta kompanije iz naše zemlje rade na temu održivog razvoja; koliko se koriste obnovljivi izvori energije u eri drastičnog pada cena nafte; dokle smo stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u energetski efikasnoj gradnji; šta nas čeka na polju globalnih klimatskih promena…“, kaže Miloš Turinski, programski direktor konferencije.

Na konferenciji će učestvovati 200 profesionalaca – predstavnici kompanija iz oblasti obnovljivih izvora, održivog razvoja i zaštite životne sredine, predstavnici države, profesionalci iz oblasti komunikacija, medija, marketinga…

Sve informacije o programu i načinu prijave za učešće potražite na linku www.color.rs/serbiagoesgreen/

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ministar energetike Aleksandar Antić otvara konferenciju #SerbiaGoesGreen

Izvor: Svet, 21.Apr.2016

Ministar energetike u Vladi Srbije, Aleksandar Antić, otvoriće konferenciju o održivom razvoju “Serbia Goes Green“, koju Color Press Grupa i magazin “Diplomacy & Commerce” organizuju na Dan planete Zemlje, 22. april u hotelu Metropol Palace.. . Nakon ministra, prisutnima će se na otvaranju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.