Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina VRIŠTALA u Rajskom vrtu zbog SLOBINOG KLAVIJATURISTE

Na jučerašnjoj žurki jedan od gostiju bio je i Sloba Radanović koji je zajedno sa svojim bendom nastupao i zabavljao Zadrugare svojim glasom. Njegov klavijaturista Dejan je zapao za oko mladoj Mini Vrbaški koja nije gubila vreme već odmah krenula da sa njim razvija komunikaciju. Kada je Sloba napustio Zadrugu posle žurke, vreme je bilo The post Mina VRIŠTALA u Rajskom vrtu zbog SLOBINOG KLAVIJATURISTE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA SAZNALA DA SE SLOBA MUVA SA ELEONOROM! Đoganijeva odmah skočila na Noru: Ti si folirant običan, zmijo jedna!

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2018

Zadrugari su jutros Luni otkrili da je Nora sve vreme flertovala sa Slobom i da joj je on namigivao. Luna je odmah skočila na nju i pitala je direktno: – Jel ti se sviđa Sloba, da li ti je namigivao? – Pa jeste lep je dečko, da namignuo mi je nekoliko puta. Tada je Luna The post LUNA SAZNALA DA...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.