Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA SAZNALA DA SE SLOBA MUVA SA ELEONOROM! Đoganijeva odmah skočila na Noru: Ti si folirant običan, zmijo jedna!

Zadrugari su jutros Luni otkrili da je Nora sve vreme flertovala sa Slobom i da joj je on namigivao. Luna je odmah skočila na nju i pitala je direktno: – Jel ti se sviđa Sloba, da li ti je namigivao? – Pa jeste lep je dečko, da namignuo mi je nekoliko puta. Tada je Luna The post LUNA SAZNALA DA SE SLOBA MUVA SA ELEONOROM! Đoganijeva odmah skočila na Noru: Ti si folirant običan, zmijo jedna! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIKI PONIZIO LUNU ZBOG SLOBE: Kao da si od Karađorđevića, a ne od DENSERA UPASANIH U TRENERKE! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018, 02:09

Tokom prethodne večeri Pinkova zvezda Sloba Radanović je zabavljao zadrugare na sinoćnoj žurki i napravio sjajnu atmosferu. Njegovo prisustvo je najteže palo Luni Đogani koja je do ranih jutarnjih sati lila suze zbog njega. Tokom dana Đoganijeva je saznala od Mikija Đuričića da su Sloba i Eleonora...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.