Mina Lazarević: Muž me nije fizički maltretirao

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina Lazarević: Muž me nije fizički maltretirao

Kako piše Kurir, Mina je danas prvi put saslušana u Prvom osnovnom sudu. Stigla je u pratnji svog advokata, a navodno je donela odluku i da se razvede jer razmirice traju duži period. Glumica je izjavila da je te večeri došlo do veće svađe ali da fizičkog maltretiranja nije bilo.

Baletanu Goranu Staniću se na teret stavlja nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja ali i izazivanje opšte opasnosti pošto je tu noć sa terase pucao iz automatskog oružja.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << porodično nasilje se dogodilo u noći između petka i subote, ali nije odmah prijavljeno policiji.

Mina i Goran su se venčali 2008. godine i imaju dvoje dece koja na svu sreću nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mina Lazarević: Muž me nije fizički maltretirao

Izvor: Svet, 06.Avg.2015

Glumica Mina Lazarević saslušana je danas zbog nasilja u porodici koje je nad njom izvršio suprug Goran Stanić. Njemu je zbog ove situacije ali i nezakonitog držanja oružja određena kazna pritvora do 30 dana.. Kako piše Kurir, Mina je danas prvi put saslušana u Prvom osnovnom sudu. Stigla je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.