Miloš Biković IZNENAĐEN RUSIMA! Uspeli su da prenesu priču Južnog vetra, ali ne i atmosferu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 12:17

Miloš Biković IZNENAĐEN RUSIMA! "Uspeli su da prenesu priču Južnog vetra, ali ne i atmosferu!"

"Volim da učestvujem u kreiranju sadržaja, a da to nije samo gluma!"

Miloš Biković nedavno je završio snimanje filma "Južni vetar 2" i nada se da će publika uskoro moći da ga pogleda i u bioskopima.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Oct 16, 2020 at 5:25am PDT

Koja je razlika između snimanja reklame i filma i šta vas više zabavlja?

- Reklame uglavnom nisu glumački zahtevne i nekako je moj utisak da je njih lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimiti.

Prvenstveno ste glumac, otkud ideja da se pored toga bavite i produkcijom, s obzirom na to da ste i u svojim projektima u obe uloge?

- Nisam dovoljno patio u životu, pa sam rešio da tu situaciju promenim. Šalim se, naravno, volim da učestvujem u kreiranju sadržaja, a da to nije samo gluma. Od glumca se uglavnom očekuje da nešto izvede, a ja volim i da učestvujem u osmišljavanju sadržaja.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Oct 9, 2020 at 6:57am PDT

Šta mislite da je ostavilo veći utisak na publiku - film "Južni vetar" ili serija, ako izuzmemo situaciju s koronavirusom?

- Oba projekta su napravila veliki uspeh. Seriju je pogledalo više od dva miliona ljudi, jer je ljudima lakše da sede kod kuće i gledaju televiziju nego da kupe kartu i odu u bioskop.

Film "Južni vetar" odnedavno gleda i publika u Rusiji. Film i serija su sinhronizovani na ruski jezik, da li vam se ta sinhronizacija dopada i mislite li da će u potpunosti moći da prenese priču i atmosferu baš zbog srpskog slenga, kog ima mnogo u filmu?

- Priču da, a atmosferu ne. Oni će to menjati svojim slengom, ali pošto sam ja sam sebe ozvučavao na ruski - trudio sam se da zadržim sve moguće kontekste. Međutim, to nije bilo moguće na svaki način jer jednostavno negde prenesena značenja kod njih ne pale.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Oct 23, 2020 at 2:09am PDT

Koji je po vašem mišljenju vaš najuspešniji film?

- Vrlo sam zadovoljan time kroz kakav sam proces prošao kad sam radio sa oskarovcem Nikitom Mihalkovim na filmu "Sunčanica", zato što je proces rada s njim temeljan. To iskustvo obogatilo je moj doživljaj filma.

Koji film u kom ste vi glumili je najviše uticao na vas?

- Teško mi je to da kažem. Svaki film te nešto nauči, svaka uloga ti nešto donese i natera te da kopaš po sebi. Kada kopaš po sebi, onda nešto novo i ispliva, ti toga nisi ni svestan. Rekao bih da na glumca još više utiču uloge u pozorištu, zato što je uloga duže s vama. Igrate jednu ulogu godinama i posle tri godine primetite da je igrate potpuno drugačije.

Na stranu posao, šta je ono što vas ispunjava u slobodno vreme?

- Slobodno vreme? Hahaha. Volim da pogledam neku seriju, film ili da pročitam dobru knjigu.

Da li postoji nešto što niste mogli da ostvarite u privatnom životu upravo zbog posla, jer ste postali kao mlada osoba veoma uspešni?

- Sigurno, ali nikada neću znati šta je to (smeh).

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Sep 26, 2020 at 11:38am PDT

O "Montevideu"

Ne znam kako bi izgledala moja karijera bez Tirketa

Trenutno se reprizira serija "Montevideo, bog te video", kako bi vaša karijera izgledala da niste odigrali Aleksandra Tirnanića?

- Pa ne znam... Kako bi vaša biografija izgledala da ste rođeni u Čileu?

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.