Miljanu čeka PAPRENA KAZNA: Nakon povratka prekršila UGOVOR, reakcija Velikog šefa će je oduvati

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:31

Miljanu čeka PAPRENA KAZNA: Nakon povratka prekršila UGOVOR, reakcija Velikog šefa će je oduvati

Nedopustivo ponašanje lutkice iz Niša!

Miljana Kulić se nedavno nakon diskvalifikacije vratila na velika vrata imanja u Šimanovcima. Nakon dolaska na svoje novo staro prebivalište, Kulićeva je poklonila svoje srce Darijanu Radumiroviću, sa kim su varnice sevale još pre nego što je Nenada Macanovića Bebicu tresnula šoljom u glavu, i tom prilikom zaradila momentalno isterivanje iz Bele kuće.

Mnogi Miljanino ponovno učešće komentarišu drugačije nego inače. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fanovi rijalitija tvrde kako se mnogo opustila i kako misli da joj se sve dozvoljava. Međutim, Kulićeva je danas prekršila jedno od par glavnih pravila bitisanja u "Eliti", koje je lično propisao Veliki šef.

Naime, danas su Odabrani u svoja četiri zida tradicionalno nominovali onog ukućana za kog misle da je nepotreban da bi se šou nastavio. Odluka je pala na Jelenu Ilić, suprugu Ivana Marinkovića. Još na početku "Elite" svim takmičarima je naglašeno da je strogo zabranjeno deljenje nominovanog imena van kuće Odabranih do subote, kada su i regularne nominacije.

Međutim, Miljana se na to pravilo oglušila i u toku popodneva sa Milenom Kačavendom podelila informaciju ko je prvi nominovani. S obzirom na to da je glavna stavka ugovora koji su svi takmičari potpisali prekršena, nema sumnje da će lutkica iz Niša biti kažnjena adekvatno od strane produkcije i Velikog šefa.

Podsećanja radi, Miljana je danas tokom nominacija imala ozbiljnu svađu sa Milicom Veličković, sa kojom je već danima na ratnoj nozi.

- Je li ti je jasno, majmune, da nikome prva nisam uvredila dete, nećeš pričati sad -rekla je Milica.

- Ma, šta oćeš štroko, nemoj ja tebi da počnem da se use*avam u život, Mico četvorico, bolje se smiri, inače ćeš da nadrljaš - vikala je Miljana neartikulisano.

- Miljana laže da sam joj rekla za oca nešto, ona je mene prva počela da maltretira i samo je nastavila da mi priča o mom ocu, šaputala si mi da mi je tata p*der, je*aću ti sve samo mi spominji oca - rekla je Milica.

Snimak Miljaninog kršenja pravila pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.