Miljana se vraća u Zadrugu da ODRADI 100.000 evra! Odrekla se NAGRADE?

Izvor: Svet, 24.Mar.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana se vraća u Zadrugu da ODRADI 100.000 evra! Odrekla se NAGRADE?

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz “Zadruge”, a kako se saznaje, rešila je da ponovo pokuša zajednički život sa Zolom, koji je takođe diskvalifikovan iz rijalitija.
Anabelina sestra surovo iskrena! Porodica nije znala da je Gagi maltretira – To joj se urezalo u psihu i ostavilo je posledice! Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru! Kijina mama ulazi u Zadrugu? Spremna da se suoči sa Lunom i Anabelom?! Miljana Kulić ima plan! Miljana je u prvi mah objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fotografiju sa Lazarom, postavila srce i stavila lokaciju Beograd, da bi nam otkrila koji je zapravo njen plan.

– Sa Zolom i Željkom sam u Novom Sadu, u haosu smo, tražimo stan ovde – ispričala je Miljana za “Blic”.
Kako deluje, bivša zadrugarka je rešila da se odvoji od porodice koja živi u Nišu, te da ponovo okuša sreću sa Lazarom sa kojim je već imala buran odnos pred kamerama.
Očigledno da nakon brojnih svađa njih dvoje i dalje pokušavaju da pronađu zajednički jezik, a Lazar se na svom Instagramu pohvalio snimcima luksuznog i raskošnog stana u kojem planiraju da se skuće.
Podsetimo, s obzirom na to da je Miljana prekršila osnovna pravila rijalitija, ona će produkciji morati da isplati 50.000 evra zbog prekršaja koji je napravila, što je i navedeno u pismu koje je pročitano nakon što je ona napustila velelepno imanje.
– Dragi zadrugari obaveštavamo vas da je Miljana Kulić svojevoljno napustila “Zadrugu” i da je diskvalifikovana. Televizija Pink će od nje potraživati 50.000 evra – pisalo je u pismu Velikog šefa.
Međutim, šuška se da će se Miljana ipak vratiti u Belu kuću, ali pod dosta drugačijim uslovima.
Prvenstveno, neće moći da se takmiči za glavnu nagradu, a njoj je oduvek cilj da osvoji prvo mesto, iako joj ni nedeljni honorari nisu zanemarljivi. Koliko joj se to isplati i da li će zaista na to pristati, ostaje da vidimo u narednom periodu
Svetinstagram printscreen
The post Miljana se vraća u Zadrugu da ODRADI 100.000 evra! Odrekla se NAGRADE? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Anabelina sestra surovo iskrena! Porodica nije znala da je Gagi maltretira – To joj se urezalo u psihu i ostavilo je posledice!

Izvor: Svet, 24.Mar.2020

Nedavno je Anabela Atijas ušla u rijaliti program “Zadruga“, a njeno učešće iznenadilo je mnogo. Luna Đogani je bila šokirana kada je ugledala na vratima Bele kuće. Mnogo se pričalo o nasilju koje je Atijasova doživljavala od bivšeg supruga, Gagija Đoganija, a sada se oglasila i Anabelina...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.