Miljana mora da izađe iz Zadruge! Evo koji je razlog!

Izvor: Svet, 20.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana mora da izađe iz Zadruge! Evo koji je razlog!

Sinoć je u “Zadruzi” organizovana žurka povodom 25 godina postojanja televizije Pink. Međutim, tokom proslave došlo je do svađe između Miljane Kulić i Ivana Gajića.
– Gospodin Pi*ikarović”. Ja tebi ne želim da budem zanimljiva, ljudima jesam. Hajde reci šta misliš o meni – provocirala je Miljana Ivana Gajića.
– Ti si dvorska luda – odgovorio joj je Gajić.
– Ako mi je to najveća mana, onda sam srećan. Ti nisi kompetentna da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bilo šta kažeš ili komentarišeš. Što si sujetna? Imamo super relaciju dok ne kažem nešto što tebi smeta. Ja se uvek šalim na svoj račun. U tvojoj glavi su samo p*deri i k*rve. Što bih ja tebe zvao “ku*vićkom”, ja ne umem tako prosto da se ponašam. Mene ne zanima to što ti pričaš, jer mi nije bitno tvoje mišljenje – pričao je Gajić.
– Neću više da se sprdam sa tobom, pošto te to vređa. Kakav si ti novinar? Ti si ovde rijaliti igrač – uzvratila mu je Miljana.
– Ti ovde služiš da budeš dvorska luda. Ja sam ovde kao opozit dvorskoj ludi. Tebi je ovde svaka svađa penis – nastavio je Ivan, a Miljana je onda apelovala na čelnike produkcije da osobe gej orijentacije ne ubacuje, na šta je Ivan šokirao sve otkrićem:
– I neka bude što manje učesnika sa “F” dijagnozom. Sudska presuda je bila da moraš dva puta mesečno da ideš kod psihijatra – vikao je Gajić ,na šta se Miljana u momentu sledila, o nda je tražila da da dokaz za svoju tvrdnju.
Celu svađu možete poslušati u videu:

svetRajko Ristić/Svet
The post Miljana mora da izađe iz Zadruge! Evo koji je razlog! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.