Miljana i Matora izlaze iz Zadruge! Sanja Stanković EKSKLUZIVNO za SD OTKRILA ovo, pomenula i Anu Korać!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Miljana i Matora izlaze iz Zadruge!" Sanja Stanković EKSKLUZIVNO za SD OTKRILA ovo, pomenula i Anu Korać!

Rijaliti tek počinje!

U okviru sajma medija, brojne poznate ličnosti bile su gošće štanda Srbije Danas, a među njima i Sanja Stanković, bivša zadrugarka i pevačica. Ona je u vezi sa Jovanom Tomašević Matorom, koja je trenutno u "Zadruzi", a Sanja budno prati njeno učešće.

- Jeste i to me nervira. Nije ušla da spava, rijaliti je njen posao. Ja to sve gledam kao profesionalac, da sam je ja zaposlila ne bih bila zadovoljna. Ušla je u strahu, imala je sukobe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Vladom, Marijom i to je uplašilo. Rekla sam joj da bude tiha, ali preterala je, mnogo je dosadna - kaže Sanja.

- Ja sam realna. Jedina priča koja se dešava sada je Miljanina priča i naravno da se sve oko nje vrti, a i taj abortus, Bože me sačuvaj - rekla je bivša zadrugarka.

- Matora je tužila Miljanu. Ispao je problem kada je se desilo to. Trebalo je da je izvedu u policijsku stanicu, da se da izjava i pokrene postupak. Matora je sada Miljanu tužila krivično i parnično. U toku Zadruge njih dve moraju izaći na suđenje - otkrila nam je.

- Probila joj je obraz, imala je rupu u obrazu, to je ozbiljna povrede. Šta god da dobijemo, neće to biti velike pare, svakako ćemo ih dati u humanitarne svrhe. Ja sam htela da se to pokrene krivično da bi Miljana pazila šta radi, jer bi imala uslovno slobodu, ako bi nešto ponovo napravila, završila bi u pritvoru - kaže Stankovićeva.

- Izbegavaju se jer su svesne šta bi se dogodilo ako se ponovo posvađaju - kaže ona.

- Gledam da što više radim, da budem napolju. Kada sam kod kuće stalno o tome razmišljam, čujem se sa njenim roditeljima. Otac joj je zabrinut jer vidi da je okružena lažnim prijateljima, kao što je Bora Santana, podmeće joj tamo, krade od nje, on je teška klošarčina - kaže Sanja.

- Danas je teško naći prijatelja. Osobe koje se druže sa Anom i Davidom rekli su meni pod dejstvom alkohola da njih dvoje svašta pričaju o meni, a David njoj brani da se druži sa mnom. Do nje je sada nemoguće doći od Davida - otkrila je.

- On je rekao da je to izmislio, da bi meni napakostio. Kada si u rijalitiju za rekla - kazala ne možeš da tužiš nikoga, mogla je moja majka da ga tuži za duševni bol, da je znala, ali ništa od toga, sada je prošao voz. Kad neko želi da te ugrozi, izmišlja gnusne laži. Smešno mi je bilo kada je novinarka u lajvu rekla, imam dokaz iz policije. Kada sam izašla, niko više ništa nije pominjao. Evo kažem, ko god ima dokaz o meni, neka ga javno iznese, ali nemaju ništa - kaže ona.

- Jurim dve pesme, jedna je duetska, sa poznatim pevačom, druga je moja pesma, radim, stalno sam u studiju. Što se tiče Zadruge, ja za to više nemam živaca - kaže Stankovićeva na kraju razgovora.

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ucveljene žene iz rijalitija, neka nauče da pevaju!" Pevačica Sanja Stojanović OTVORENO za SD otkrila...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019

Vraća se na velika vrata!..Na štandu Srbije Danas, a u okviru ovogodišnjeg sajma medija ugostili smo brojne poznate ličnosti, a među njima i pevačicu Sanju Stojanović, koje je pre deset godina napravila senzaciju u Zvezdama Granda, imala je dobar start, ali nakon skandala, kada je njen bivši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.