Ucveljene žene iz rijalitija, neka nauče da pevaju! Pevačica Sanja Stojanović OTVORENO za SD otkrila...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ucveljene žene iz rijalitija, neka nauče da pevaju!" Pevačica Sanja Stojanović OTVORENO za SD otkrila...

Vraća se na velika vrata!

Na štandu Srbije Danas, a u okviru ovogodišnjeg sajma medija ugostili smo brojne poznate ličnosti, a među njima i pevačicu Sanju Stojanović, koje je pre deset godina napravila senzaciju u Zvezdama Granda, imala je dobar start, ali nakon skandala, kada je njen bivši momak, u javnost pusitio njihov do tada privatni snimak, sve se promenilo.

Javnost Sanji to nije oprostila, karijera joj je utihnula, a ona kaže da zbog njenih godina, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znala na pravi način da se sa time bori.

- Ja sam tada imala dvadeset godina, nisam umela da se nosim sa tim. Imala sam probleme u porodici, kako da se obratim ocu, bratu sa tim, karijera mi je bila zadnja stavka. Bilo mi je jako teško, imala sam mnogo neprijatnosti. Dođem na trafiku da kupim cigare, žena mi kaže "mrš tamo". Meni je to bilo strašno - otkrila nam je Stojanovićka.

- Rekla bih joj: "Gledaj ženo svoja posla, daj mi cigaru, puši mi se imam nikotinsku krizu". Šta sam ja to uradila, što niko nije? Svima se to dešava, učimo na svojim greškama - kaže pevačica.

- Rodila sam dva deteta, gledala sam da oni odrastu, da im se posvetim. Ne bih volela da propustim neke bitne momente u njihovom odrastanju. Oni i dalje imaju mene, ali sada su stariji i mogu dosta toga sami. Imam i svoj salon koji i dalje radi i nameravam da tako i ostane - otkrila nam je.

- Jako teško iskustvo za mene, zatvoren prostor, pojačane su emocije jer si zatvoren tu sa ljudima i nema pomeranja. Kada ti neko pomene porodicu, već postaješ emotivniji jer ne znaš ni gde su, a ni kako im je, ne bih više nikada mogla da uđem u rijaliti - zaključila je.

- Jeste, jeste, u krizi je i to nema veze sa mojom karijerom. Prosto je, mi više ne možemo da funkcionišemo, a detalje bih zadržala za sebe. Kada se nešto završi više nije ni bitno zašto je to tako, prekinuto je i to je to - kaže ona.

- Nisam bila dugo u kontaktu, sada sam skoro bila na nekom snimanju i nisam prepoznala Nemanju Stevanovića, ali posle toga sam pokupila kontakte i čujemo se - kaže Stojanovićka.

-  Meni je to strašno, ne zato što su one postale pevačice, nego što one ne znaju da pevaju. Mislim na sve te ucveljene žene, što su ušle u rijaliti kao jadne i tužne, a izašle kao pevačice i sad pevaju preko Jutjuba, nauči bar da pevaš, mada obe su one ucveljene. Neka idu na časove pevanja. Nisam ni je vrhunski vokal, ali pevam dobro i svoj posao radim profesionalno - kaže pevačica.

- Kod mene nova pesma, to je izašlo sada i jako sam zadovolja kako prolazi jer me dugo nije bilo. Spremam novu pesmu, koja će kao i pesma "Zapaljiva", biti ekranizovana, početkom januara, a biće duetska pesma sa koleginicom koja je po temperamentu kao ja, puna energije, vedrog duha - otkrila nam je pevačica na kraju razgovora.

Nedavno joj je neko izbušio gume kada je bila na nastupu u Negotinu. Kaže da ne zna ko je to uradio, ali da strahuje za svoju bezbednost, jer joj se to dešava već drugi put, a prvi put se dogodilo u Beogradu.

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.