Miljana će pozeleneti od muke - Zola najavio povratak i da se uspinje još jedan stepenik više: Neočekivani preokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 23:52

Miljana će pozeleneti od muke - Zola najavio povratak i da se uspinje još jedan stepenik više: Neočekivani preokret

Nakon diskvalifikacije Kulićeve, Lazar spreman da uzdigne sebe na novi nivo.

Lazar Čolić Zola je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti, a ubrzo nakon njega je isto učinila i njegova rijaliti devojka Miljana Kulić. Zola se oglasio direktno iz Beča, gde je zamolio javnost da mu ne postavlja pitanja o rijalitiju s obzirom da više nije u njemu.

- Ljudi molim vas, jedna molba za sve vas koji me nekada sretnete u Beču. Možemo da se pozdravimo, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije problem. Ali da me pitate koga ja volim, ko je kakav, kakvi su učesnici rijalitija, kakva je Miljana Kulić, manite me toga dajte malo pozitive - započeo je Lazar Čolić, a onda dodao:

- Šta vam je, ne moram valjda pričati o tome i van rijalitija - rekao je Zola.

Međutim, Zola se tu nije zaustavio, pa je najavio novi potez, koji će iznenaditi sve, najviše njegovu bivšu devojku, Miljanu Kulić. On se neprestano oglašava putem društvenih mreža, gde je poprilično aktivan, a čini se da njegove fanove čeka pravo iznenađenje. Niko ne zna o čemu je reč, a Čolić još uvek nije bio spreman da sve obelodani:

- Sledeći nivo... Stiže uskoro - najavio je Zola.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/zola_je_/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.