Miljana Kulić tražila da UPOZNA majku Darjanovog deteta, pa otkrila ŠTA PLANIRA dalje nakon ovog šokantnog saznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 16:58

Miljana Kulić tražila da UPOZNA majku Darjanovog deteta, pa otkrila ŠTA PLANIRA dalje nakon ovog šokantnog saznanja

Iznela je svoje mišljenje.
Darjan Radomirović je nedavno otkrio da je dobio rezultate DNK testa koji su išli u njegovu korist, potvrđujući da je on biološki otac male Nere. Ova vest je izazvala veliko oduševljenje kod Darjana, koji je konačno dobio potvrdu očinstva.
Kada je saznao rezultate testa, Darijan je bio preplavljen emocijama. Izraz lica mu je odavao neverovatnu sreću i olakšanje, dok je iskreno zahvaljivao sudu što je omogućio da se istina očinskih veza konačno otkrije.
Miljana Kulić je saznala da je Darjan dobio ćerku sa drugom ženom, pa je odlučila da ga "opali" preko nosa i stavi mu do znanja kako će od ovog momenta stvari funkcionisati:
- Da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.