Miljana Kulić ponovo briljira u izjavama - Nišlijka imala poruku za Mensura nakon izlaska iz rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 13:44

Miljana Kulić ponovo briljira u izjavama - Nišlijka imala poruku za Mensura nakon izlaska iz rijalitija

Kulićeva je poznata po ispadima koji obično zasmeju publiku do suza.

U Beloj kući nastao muk kada je saopšteno da je Mensur Ajdarpašić zauvek napustio "Elitu".

Iako je prethodnih nedelja često nagoveštavao da će uskoro napustiti rijaliti, učesnici, ali i gledaoci ostali su u šoku kada je on spakovao stvari i otišao sa imanja u Šimanovcima.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram čuje se voditeljka Ivana Šopić koja u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku izgovara kako Mensur može da se uputi ka kapiji imanja, gde su ga čekale stvari, ali i obezbeđenje.

Komentari su krenuli da se nižu, a mnogi su konstatovali da je Ajdarpašiću istekao ugovor, budući da je izostalo zvanično saopštenje. Zadrugari nisu krili šok zbog vesti koje su čuli, a pojedini ukućani su se istinski rastužili zbog toga što je Ajdarpašić otišao, poput Miljane Kulić.

Nišlijka je imala poruku za Mensura nakon njegovog izlaska, ali se tom prilikom malo zbunila, pa su njene reči umesto setnih emocija izazvale sveopšti smeh.

- Mensure nadam se da si dobro, da si u Beogradu, da si stigao u Crnu Goru, nedostaješ mi mnogo, volim ga mnogo jer je on muška verzija mene - pričala je Miljana i ne primetivši da je pobrkala lončiće iz geografije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.