Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić i voditelj Zadruge u s*ks šemi! Trajala skoro godinu dana!

Nije Lazić, ali je Darko! Miljana Kulić tvrdi da je u poslednje tri godine imala s*ks samo sa Ivanom Marinkovićem i Zolom. No, izgleda da to nije jedina laž koju Miksi izgovara. Poznavajući strastvenu Nišlijku, teško je bilo za poverovati da je to istina. Ali, nedavno otkriće zvuči još neverovatnije. Miljana je bila u tajnoj The post Miljana Kulić i voditelj Zadruge u s*ks šemi! Trajala skoro godinu dana! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stefan Karić optužen da je gej! Iva se samo nasmejala!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020

Stefan Karić za potrčke izabrao Ivu i Filipa Stefan Karić je novi gazda Zadruge. I, kao što biva, počinju problemi. Svi su počeli da ga napadaju zbog budžeta, a među najglasnijima je bila Miljana Kulić. Napala ga je da je budžete podelio Vladimir Tomović, a ne on. Da je još uvek deo čopora,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.