Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić drastično smršala: Pogledajte kako izgleda u kupaćem, Nišlijka zauzela provokativnu pozu za slikanje! (foto)

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ovo leto je iskoristila da sa porodicom uživa na crnogorskom primorju. Ona je na poseban način proslavio prvi rođendan svog sina Željka, a bivše cimerke Milica Dugalić i Maja Marinković su uveličale ovo slavlje. Miljana je svoj boravak na moru iskoristila i za fotografisanje, te su na njenom Instagram profilu osvanule The post Miljana Kulić drastično smršala: Pogledajte kako izgleda u kupaćem, Nišlijka zauzela provokativnu pozu za slikanje! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne pojavljuje se u javnosti: Pogledajte kako izgleda brat Ivana Bosiljčića, jako liče! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019

Glumac Ivan Bosiljčić brzo je osvojio srbiju svojim talentom, a onda su na red došli i uspesi u velikoj Rusiji. Ivan je poznat i kao neko ko privatan život ne deli sa javnosti. Detalje čuva za sebe i kada je reč o supruzi Jeleni i ćerki Nini, ali i kada je reč o svojim roditeljima The post Ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.