Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kulić ne liči na sebe: Zaprepastićete se kada vidite šta je uradila sa licem! (foto)

Svi mediji su ispratili prvi rođendan sina Miljane Kulić, Željka! Ipak, i pored luksuzne proslave, Marija Kulić je privukla veću pažnju na društvenim mrežama svojim izgledom. Da li se previše sunčala ili je preterala sa šminkom ili je bila previše u solarijumu, ali je Miljanina mama imala daleko tamniji ten od onog na šta nas The post Marija Kulić ne liči na sebe: Zaprepastićete se kada vidite šta je uradila sa licem! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana Kulić drastično smršala: Pogledajte kako izgleda u kupaćem, Nišlijka zauzela provokativnu pozu za slikanje! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019

Bivša zadrugarka Miljana Kulić ovo leto je iskoristila da sa porodicom uživa na crnogorskom primorju. Ona je na poseban način proslavio prvi rođendan svog sina Željka, a bivše cimerke Milica Dugalić i Maja Marinković su uveličale ovo slavlje. Miljana je svoj boravak na moru iskoristila i za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.