Milica Todorović: Miloš me zakopča do grla, a onda me i svlači!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović: Miloš me zakopča do grla, a onda me i svlači!

Pevačica Milica Todorović snima spot za novu pesmu “Cure privode”, u kojoj peva o tome da i devojke mogu da budu lovci, ali ona ipak nikada nije imala tu ulogu.

“Nikada nisam privodila jer sam do sada imala samo tri momka. Svaka veza mi je trajala dugo. Prvi momak mi je bio Nenad Jovanović sa kojim sam bila dve godine, zatim Rade Kovačević, oko četiri godine, a sada sam već duže vreme sa Milošem. Inače, devojke mogu da privode momke, a da nisu polugole. Bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je šta nosiš u sebi, bitan je i crveni ruž”, kaže kroz smeh za Blic Milica Todorović.

Za koreografiju i scenario njenog novog spota zadužen je njen dečko Miloš Paunović, koji je, kako ona kaže, vrlo zahtevan. Kod njega nema odmora, samo predan rad, pa makar mu bila i devojka.

Spemna za udaju! Milica Todorović imaće dva venčanja, a ona će ovako izgledati!…

“Kažem ja njemu “Pa ljubavi, zar moramo sve odmah da uradimo? Zar sve to moram da savladam?”, a on će meni na to “Sada ti nisam ljubav. Sada smo poslovni partneri. Radimo”smeje se Milica i dodaje:

“Sada me je momak zakopčao do grla, ali će kasnije i te kako da me otkopča.”

Inače, Milica pakuje kofere i uskoro ide na američku turneju, koja će trajati dvadesetak dana.

Iako je bilo dugo najavljivana duetska pesma sa Jelenom Rozgom, zasad je na to stavljena tačka.

“Biće dueta za dve-tri godine. Nastupala sam sa njom u Makarskoj i tada mi je rekla “Mico, ja bih da menjam aranžman.” Samo sam joj odgovorila da za to nemam vremena, tako da smo odložili. Sada sam posvećena mojim novim pesmama. Tako ti je to kada se spoje dve plavuše”, objašnjava Milica.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.