Milica Pavlović sprema novi album i poručuje: Još se branim ćutanjem!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović sprema novi album i poručuje: Još se branim ćutanjem!

Mlada pevačica Milica Pavlović, vredno radi na svom drugom albumu i najavljuje iznenađenja za svoje verne fanove.

Da se trud i rad itekako isplate primer je Milica Pavlović koja je za kratko vreme uspela da skrene pažnju javnosti na sebe dobrim pesmama koje prate atraktivni spotovi i zahtevne koreografije.Ona iza sebe ima već jedan album, a sada vredno radi i na drugom: "Za sada je gotovo šest pesama i one su u procesu miksovanja i čeka se samo još jedna.Jedna ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vredna i ako to bude autor koga ja želim na ovom cd-u bićete prijatno iznenađeni", otkrila je Milica u Exkluzivu.

Ostaće dosledna svom stilu, ali želi da publici ponudi i nešto ozbiljnije melodije.Jedna od tih je i duet sa Alenom Islamovićem.Duetska numera se zove ’’Još se branim ćutanjem’’, a pevačica razmišlja da tako nazove i svoj cd.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.