Milica Pavlović krije romansu sa bivšim učesnikom rijalitija?! (foto)

Izvor: Svet, 21.Avg.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović krije romansu sa bivšim učesnikom rijalitija?! (foto)

Atraktivna pevačica Milica Pavlović već dugo je na estradnoj sceni, a do sada nijednog muškarca nije u javnosti predstavila kao svog.
Kroz godine, Milicu su spajali sa brojnim muškarcima, a ona je demantovala spekulacije svaki put. Ipak, na društvenim mrežama se sve češće mogu videti fotografije sa jednim muškarcem kojeg domaća javnost odavno zna, a sudeći po jednom komentaru ispod slike, vrlo je moguće da između njih ima nečeš višeg od prijateljstva.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pitanju je Manuel Stojanović koje se proslavio učešćem u jedom rijaliti programu, a danas nastupa kad di-džej. Ispod jedne od fotografija sa Milicom ostavio je nekoliko zaljubljenih smajlića, a njena drugarica Aleksandra Bursać ga je javno prekorila zbog otvorenog pokazivanja emocija, dajući povoda za šuškanja oko njihove moguće tajne veze.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milica Pavlović krije romansu sa bivšim učesnikom rijalitija?! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2016

Atraktivna pevačica Milica Pavlović već dugo je na estradnoj sceni, a do sada nijednog muškarca nije u javnosti predstavila kao svog...Kroz godine, Milicu su spajali sa brojnim muškarcima, a ona je demantovala spekulacije svaki put. Ipak, na društvenim mrežama se sve češće mogu videti fotografije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.