Milica Dabović RASKINULA VEZU SA KUMOM Darka Lazića! Svom bivšem javno poslala BRUTALNU PORUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 12:38

Milica Dabović RASKINULA VEZU SA KUMOM Darka Lazića! Svom bivšem javno poslala BRUTALNU PORUKU!

Odsvirala kraj!

Bivša košarkašica a danas na neki način influenserka Milica Dabović (41) stavila tačku na emotivnu vezu sa dečkom Milanom Cvetinovićem nakon nekoliko meseci veze.

Milan je venčani kum pevača Darka Lazića, a da je u vezi sa Milicom saznalo se početkom godine, kada su viđeni zajedno u Las Vegasu.

Međutim, sada je istoj došao kraj, a ona mu se i javno obratila.

- Kaže moj sada već bivši momak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta misliš da si prepi***, ne, ljubavi, bila i ostala pi*ka i po! Ostavljena ja, nemam nikoga... ili živeo kraj! Ponosna sam na sebe što sam konačno naučila da cenim sebe i kada treba da stavim tačku! Ma kolika god ljubav bila - napisala je Milica Dabović na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DEJAN DRAGOJEVIĆ ME JE PRETUKAO, POBEGAO JE ZBOG OBEZBEĐENJA!" Rijaliti takmičar nestao iz javnosti nakon skandala, a DANAS živi potpuno povučenim načinom života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023

Moguće novo lice "Elite"?..Jedan od zapaženijih učesnika rijaliti formata "Parovi" bio je Tihomir Filipović...Takmičio se u šestoj sezoni rijaliti formata, zauzeo dvanaesto mesto, a nakon toga se povukao i na svoju rijaliti vezu stavio tačku...Bivši učesnik rijalitija "Parovi", mnogima je ostao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.