DEJAN DRAGOJEVIĆ ME JE PRETUKAO, POBEGAO JE ZBOG OBEZBEĐENJA! Rijaliti takmičar nestao iz javnosti nakon skandala, a DANAS živi potpuno povučenim načinom života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 19:12

"DEJAN DRAGOJEVIĆ ME JE PRETUKAO, POBEGAO JE ZBOG OBEZBEĐENJA!" Rijaliti takmičar nestao iz javnosti nakon skandala, a DANAS živi potpuno povučenim načinom života!

Moguće novo lice "Elite"?

Jedan od zapaženijih učesnika rijaliti formata "Parovi" bio je Tihomir Filipović.

Takmičio se u šestoj sezoni rijaliti formata, zauzeo dvanaesto mesto, a nakon toga se povukao i na svoju rijaliti vezu stavio tačku.

Bivši učesnik rijalitija "Parovi", mnogima je ostao u sećanju po svojoj vezi sa Anamarijom Džambazov, sa kojom su mu mnogi videli budućnost, ali odmah nakon rijalitija njihovoj vezi došao je kraj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako su u rijalitiju imali buran odnos, te su često raskidali, ali se i mirili, nakon toga mnogi su mislili da će stati na "ludi kamen", međutim, desilo se potpuno obrnuto, te je njegova lepša polovina istakla kako je Filipović samo iskoristio.

Pored toga, Filipović se našao u jeku skandala, kada je nakon gostovanja u popularnoj vili, istakao da je dobio batine od Dejana Dragojevića, upravo zbog Dalile, koju je provocirao u emisiji, a pre toga u samom rijaliti su imali i prisan odnos.

- Nisam ni slutio šta me čeka ispred zgrade televizije. Samo su mi prišli i krenuli da me udaraju Dejan, Joca i još neki momci. Ne sećam se ni da su mi nešto rekli, samo su me udarali. Odbranio sam se koliko sam mogao. U jednom momentu izašla je Bojana Ristivojević sa obezbeđenjem i oni su pobegli. Bio sam kod lekara, nemam prelome, ali me bole rebra, vrat i glava. Prijavio sam ih u policiji, a u ponedeljak idem u MUP. Šokiran sam njihovim ponašanjem - rekao je tada Tihomir, tvrdeći da je dobio batine od Dragojevića.

A post shared by Tika Filipovic (@t89xson)

Filipović se nakon toga, povukao. Gdinu dana nakon rijalitija bavio se voćarstvom u Sopotu, što mnogi nisu očekivali. Da li će sreću okušati u novom rijalitiju ostaje da se vidi, a trenutno je slabo aktivan na svojim društvenim mrežama, dok ponekad, podeli fotografije sa putovanja, ali nijednu novu vezu, nakon pomenute u rijalitiju nije ozvaničio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.