Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2020, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Milošević kupio kuću – garderober, ogromna spavaća soba, dva kupatila… SCANDAL EKSKLUZIVNO OTKRIVA!

Milan Milošević uporedi gradi voditeljsku i pevačku karijeru, međutim, za SCANDAL! kaže da mu je posao voditelja na prvom mestu, a što se muzike tiče, to radi iz zadovoljstva. – Moja voditeljska karijera je sve bolja jer to radim s mnogo ljubavi. Stalno se nadograđujem i pratim učesnike sa psihološke strane. Istražujem kako da budem The post Milan Milošević kupio kuću – garderober, ogromna spavaća soba, dva kupatila… SCANDAL EKSKLUZIVNO OTKRIVA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Namerno sam došla – poručuje Kija! Evo šta još kaže za Slobu i Jelenu!

Izvor: Scandal.rs, 20.Feb.2020, 10:56

Kristina Kija Kockar se oglasila nakon spekulacija da su se Slobodan Radulović i njegova verenica Jelena Đuričanin Marković posvađali nakon što se ona pojavila u istom klubu. Milan Milošević kupio kuću – garderober, ogromna spavaća soba, dva kupatila… SCANDAL EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Tomović...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.