Milan Milošević REAGOVAO ODMAH po saznanju da novi voditelj dolazi u Elitu - izustio samo DVE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 10:29

Milan Milošević REAGOVAO ODMAH po saznanju da novi voditelj dolazi u "Elitu" - izustio samo DVE REČI

Evo šta je imao da poruči omiljeni rijaliti voditelj.

Televizija Pink je oduvek bila ispred svih kada je u pitanju držanje pažnje gledaocima. Uvek su se trudili da publici donesu ono što najviše vole, a to su ekskluzive - počevši od priča, programske šeme, pa sve do novinarskih i TV lica koja publiku vode kroz sve popularne formate. Upravo novo, se priključilo ružičastom jatu, a evo i o kome je reč.

Željko i Milica Mitrović su svom timu pridodali još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno ime, a to je Jovan Ilić, poznatiji kao "Joca novinar" koji je i sam potvrdio da je prešao na Pink i time načinio jedan od značajnijih transfera za sopstvenu karijeru.

- Sada je zvanično! Od večeras sam deo Pink Media Grupe! Hvala Milici Mitrović na šansi da zablistam na malim ekranima. U narednim nedeljama očekujte ludilo, ovo je tek početak jedne moje nove ere - napisao je novinar pored svoje slike uz studija "Elite".

A post shared by Jovan Ilic (@joca_novinar)

Čestitke Jocinih fanova su već počele da pristižu, a tome se pridružio i omiljeni voditelj kada je u pitanju "Zadruga", Milan Milošević.

Milan je na svom Instagramu podelio Jocinu fotografiju i napisao "Dobro došao".

Ostaje da vidimo kako će se novinar snaći u novom radnom okruženju, te kako će se slagati sa zadrugarima, ali i ostalim kolegama koji su tu već nekoliko sezona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.