Milan Milošević HITNO PREKINUO program: Učesnica NALETELA na Miljanu Kulić - čitav CRNI STO morao da REAGUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 22:43

Milan Milošević HITNO PREKINUO program: Učesnica NALETELA na Miljanu Kulić - čitav CRNI STO morao da REAGUJE

Haos na "Pretresu nedelje".

Prošlu noć u "Eliti" obeležio je "Pretres nedelje". U toku emisije došlo je do žestokog okršaja kada je Miljana Kulić ustala i javno iznela svoje mišljenje o situaciji Anđele Šparavalo i njenom odnosu sa porodicom. Miljana je držala stranu roditelja koji najstrože osuđuju njenu emotivnu vezu sa Bojanom Pavlović. 

Anđela, je doživela pomračenje uma, nakon izlaganja Kulićeve. U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom trenutku unela joj se u lice, ali Miljana se snašla, te pribrano i bez naglih pokreta odaljila Šparavalo od sebe. Međutim, njihov sukob tada nije stao. Starleta je nastavila da se unosi Miljani u lice, ali nije uspela da je isprovocira.

- Rekla je da je agresivan, da razbija po kući, da lomi stolove i sve ostalo. Tako da je ova devojka, jako bolesna, patološki lažov, ja ne znam da li ona veruje u to što priča - iznela je Miljana, te rukama Anđelu makla od sebe.

- Nemoj da me guraš nasilnice - ponavljala je Šparavalo.

- Ona nastavlja komunikaciju sa Bojanom i odnos, a majka prelepa žena, stres je okidač svega, od stresova se dobijaju sve najgore moguće bolesti, majka joj nema 30 kilograma sa sve krevetom, majka joj je utučena. Našminkala se, jer su joj javili da će imati poziv sa ćerkom. Oca mi je njenog žao, ona je spremna preko leševa da gazi, preko porodice - rekla je Kulićeva.

Voditelj Milan Milošević, prekinuo je ovu raspravu, te uspeo je da obuzda Anđelu, te ju je vratio na mesto.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.