Milan Kalinić pobedio: Šou Izađi na crtu najgledaniji!

Izvor: Svet, 10.Okt.2011, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Kalinić pobedio: Šou "Izađi na crtu" najgledaniji!

naslov: 
Milan Kalinić pobedio: Šou "Izađi na crtu" najgledaniji!



excerpt: 
Posle neočekivnog poraza u prvoj emisiji, Milan Kalinić se vratio u igru - nikad spremniji...


tekst clanka: 
Posle neočekivnog poraza u prvoj emisiji, Milan Kalinić se vratio u igru - nikad spremniji! Kako je rekao na samom početku emisije, imao je dovoljno vremena da razmisli o porazu: "U početku je bilo jako teško, radio sam na sebi u manastirima na Tibetu, žena mi je ukinula najomiljenije jelo i nekoliko obroka". Sve je to uticalo da Milan povrati koncentraciju i uđe potpuno spreman u ring. Izgleda da su ove metode upalile jer je ubedljivo pobedio Uroša Pilipovića, studenta iz Beograda. A možda je i prisustvo Milanove supruge u publici bilo od ključnog značaja za ovu pobedu.
Pilipović je vodio na samom početku ovog spektakularnog takmičenja, međutim, Milan je vrlo brzo uspeo da preuzme vođstvo, što mu je na kraju donelo pobedu i 25 hiljada evra. A Uroš o svojim utiscima kaže: "Teško podnosim poraz ali sve se leči i prođe za dva, tri dana. I pored poraza bilo mi je ekstra, cela ekipa u produkciji je stvarno super. Na početku emisije sam bio malo nervozan, nisam navikao na kamere, svetla i buku. Poveo sam ali neke igre mi posle nisu išle na ruku". O svom protivniku, Uroš je rekao: "Milana nisam gotivio ranije, imao sam predrasude ali sad kad sam ga upoznao imam poštovanje, gotivan je i prirastao mi je za srce".
Kalinić je dokazao da je rođen za ovaj šou i da nikom neće biti lako da osvoji primamljivu novčanu nagradu. Jači i sigurniji Milan očekuje sudar sa sledećim izazivačem koji će ukoliko pobedi Kalinića postati bogatijii za 50 hiljada evra! "Čestitam protivnku na sjajnoj igri, pravi je sportista. Drago mi je da sam u ovoj emisiji pokazao da me nije lako pobediti. Jako mi je značilo prisustvo žene, s njom je bilo sve lakše", rekao je Milan nakon trijumfa.
Sinoćni prenos najvećeg šoua u zemlji našao se na prvoj poziciji sa 38 odsto udela u gledanosti u ciljoj grupi od 18 do 50 godina starosti i 12.4 odsto rejtinga. U terminu od 20:00 do 01:00 h Prva je bila ubedljvo najgledanija televizija sa 34.2 odsto učešća u gledanosti, što je više od svih komercijalnih televizija sa nacionalnom frekvencijom zajedno. Šou je pratilo preko 2.5 miliona gledalaca, a u samoj završnici takmičenja svaki drugi gledalac je s nestrpljenjem pratio konačni ishod borbe.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Kalinić: Jači i sigurniji!

Izvor: S media, 10.Okt.2011

Posle neočekivnog poraza u prvoj emisiji, Milan Kalinić se vratio u igru i pobedio Uroša Pilipovića, studenta iz Beograda. Kako je rekao na samom početku emisije, imao je dovoljno vremena da razmisli o porazu: "U početku je bilo jako teško, radio sam na sebi u manastirima na Tibetu, žena mi je...

Nastavak na S media...

Milan Kalinić pobedio u 'Izađi na crtu'

Izvor: medio.rs, 11.Okt.2011, 13:52

Posle neočekivnog poraza u prvoj emisiji, Milan Kalinić se vratio u igru - nikad spremniji! Kako je rekao na samom početku emisije, imao je dovoljno vremena da razmisli o porazu:

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.