Milan Kalinić: Jači i sigurniji!

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Kalinić: Jači i sigurniji!

Posle neočekivnog poraza u prvoj emisiji, Milan Kalinić se vratio u igru i pobedio Uroša Pilipovića, studenta iz Beograda. Kako je rekao na samom početku emisije, imao je dovoljno vremena da razmisli o porazu: "U početku je bilo jako teško, radio sam na sebi u manastirima na Tibetu, žena mi je ukinula najomiljenije jelo i nekoliko obroka". I Milanova supruga je bila u publici možda mu je i to pomoglo da ovaj put pobedi.

Iako je Uroš Pilipović u početku vodio Milan je vrlo brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uspeo da preuzme vođstvo, što mu je na kraju donelo pobedu i 25 hiljada evra.

Kalinić nije smeo da izađe na crtu

Kalinić gostovao u nemačkom šou

Kalinić tvrdi da je nepobediv!

A Uroš o svojim utiscima kaže:

- Teško podnosim poraz ali sve se leči i prođe za dva, tri dana. I pored poraza bilo mi je ekstra, cela ekipa u produkciji je stvarno super. Na početku emisije sam bio malo nervozan, nisam navikao na kamere, svetla i buku. Poveo sam ali neke igre mi posle nisu išle na ruku - rekao je Uroš.

O svom protivniku, Uroš je rekao: - Milana nisam gotivio ranije, imao sam predrasude ali sad kad sam ga upoznao imam poštovanje, gotivan je i prirastao mi je za srce - iskren je bio Uroš.

Milan Kalinić je pokazao da ga nije lako pobediti a sledećeg protivnika čeka 50 hiljada evra!

Kalinić je za vreme emisije slao poljupce svojoj ženi i mahao joj. Videlo se kada mu je teško nešto da je traži pogledom verovatno je zato i uspeo da pobedi. Imao je moralnu podršku.

Sinoćni prenos najvećeg šoua u zemlji našao se na prvoj poziciji sa 38 odsto udela u gledanosti u ciljoj grupi od 18 do 50 godina starosti i 12.4 odsto rejtinga. U terminu od 20:00 do 01:00 h "Prva" je bila ubedljvo najgledanija televizija sa 34.2 odsto učešća u gledanosti, što je više od svih komercijalnih televizija sa nacionalnom frekvencijom zajedno. Šou je pratilo preko 2.5 miliona gledalaca, a u samoj završnici takmičenja svaki drugi gledalac je s nestrpljenjem pratio konačni ishod borbe, piše Svet.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.