Mia promovisala novi album, a evo šta je dobila od svog supruga Bojana Grujića

Izvor: Svet, 26.Dec.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia promovisala novi album, a evo šta je dobila od svog supruga Bojana Grujića

Pevačica Mia Borisavljević sinoć je zablistala u jednom beogradskom hotelu na promociji svog albuma, a usledili su i strasni poljupci ozmeđu nje i supruga Bojana.
Mia je na promociji svog albuma “Jedna ja” bila izuzetno izazovna u pripijenoj haljini koja je na pravi način istakla njene atribute ali i otkrila tetovažu koju ima između grudi.
– Na albumu se nalazi 9 numera, između ostalog i mega hit “Pričaju po gradu”. Pesmu “Jedna ja” po kojoj se album zove sam dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << od Bojana za rođendan.
Dok je davala intervju u lokal je ušetao i njen suprug Bojan Grujić koji ju je iznenadio i usred fotografisanja zagrlio i poljubio, nakon čega ona nije skidala osmeh sa lica.

SvetSvet
The post Mia promovisala novi album, a evo šta je dobila od svog supruga Bojana Grujića appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.