Mesto na kom će biti sahranjena Nada Obrić mnoge će začuditi: Pevačica bez ustručavanja govori o večnoj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 21:43

Mesto na kom će biti sahranjena Nada Obrić mnoge će začuditi: Pevačica bez ustručavanja govori o "večnoj kući"

Bez testamenta i dodatne pompe...

Želja pevačice Nade Obrić je da je sahrane pored bivšeg muža, a ona ovu temu ne izbegava.

Kada je pre četiri godine počela borba sa koronavirusom činilo se kao da jedan po jedan pevač odlazi sa ovog sveta, što od pomenutog virusa, što od drugih bolesti. Ova činjenica unela je nemir na estradi. No, pevačica Nada Obrić se, kako kaže, smrti ne plaši, naprotiv, ističe da je sve u vezi s njom rešila. Želja poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dame je, kada je njena sahrana u pitanju pomalo neobična, jer je poželela da se njena večna kuća nalazi pored njenog bivšeg muža i o tome govori bez ustručavanja.

- Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali jel napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju.

- Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj - izjavila je Nada.

- Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili - istakla je pevačica.

Nada Obrić je nedavno po četvrti put pobedila rak, a pred njom je, sigurni smo, još dosta lepih godina života tokom kojih će svoju publiku obradovati još nekim hitom.

Srbija Danas/Star

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.